<
Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek

ESETTANULMÁNY - HEGYI KERÉKPÁR FELÚJÍTÁSA

Egy elégedett vásárlónk osztotta meg velünk, hogyan segítették termékeink a hegyi kerékpárok felújításában, és miért választotta ismételten webáruházunkat a szükséges alkatrészek beszerzéséhez.

Dávid többször is rendelt már tőlünk csapágyakat, mivel hobbija a hegyi kerékpárok felújítása. Számára a minőség és a megbízhatóság kiemelkedően fontos, hiszen a hegyi kerékpárok különleges igénybevételnek vannak kitéve. A váz forgásponttól kezdve a kerékagyig minden forgó alkatrészben ipari csapágyakat használt, amelyek hosszútávon is biztosítják a kiváló teljesítményt és tartósságot.

Felhasznált csapágyak: 


A képe készítette: Bakonyi Dávid

Dávid kiemelte, hogy csapágyboltunkban sokkal könnyebb beszerezni a szükséges alkatrészeket, mint egy kerékpárszervizben. A széles választék és a pontos méretezés lehetővé teszi, hogy minden igénynek megfeleljünk, függetlenül attól, milyen típusú és méretű csapágyra van szükség.

Örömünkre szolgál, hogy termékeinkkel hozzájárulhatunk ehhez a szenvedélyhez, és támogatni tudjuk abban, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

Dávidnak ezúton is köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, tapasztalatát!        


Oszd meg velünk véleményed TE is a nálunk vásárolt termékkel kapcsolatban és mi egy 10% kedvezmény kuponnal ajándékozunk meg, amelyet bármilyen* webáruházunkban megtalálható termékre felhasználhatsz!

*a kupon az OUTLET kategóriában található termékekre nem használható fel!

Mit kell ehhez tenned?

Használd a termékeket, majd írd le, hogy hol, hogyan használtad, mit tapasztaltál, valamint készíts róla képet és/vagy videót és küldd el részünkre a marketing@bearing.hu e-mail címre és mi azonnal küldjük is az ajándékod!

Használd ki ezt a lehetőséget! Véleményed kedvezménnyel jutalmazzuk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Akciók/Újdonságok Csapágyszerelés