<
Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek

Fizetési módok

Webáruházunkban a következő fizetési módok közül tudsz választani:

Online bankkártyás fizetés

Online bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az UniCredit Bank Hungary Zrt. biztonságos fizetési rendszerébe. Az itt megadott kártya adatok nem jutnak el hozzánk. A sikeres fizetést követően azonnal elkezdjük rendelésed feldolgozását.

Simplepay

Amennyiben a Sipmlepay fizetési lehetőséget választod átirányítunk az OTP Simplepay biztonságos fizetési rendszerébe, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. A sikeres fizetést követően azonnal elkezdjük rendelésed feldolgozását.

Előre utalás

Banki átutalásos fizetési mód. Az utalással kapcsolatos információkat és a díjbekérőt automatikusan e-mailben elküldjük Neked.

Utánvét

Az utánvételes fizetés lehetőséget nyújt arra, hogy a vásárlás összegét csak a termék átvételekor kelljen kifizetni. Az utánvételes fizetési mód választása 1400 Ft díjat von maga után. Ez a díj minden utánvételes tranzakcióra vonatkozik, függetlenül a vásárlás összegétől.

Készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyesen

Amennyiben ezt az opciót választod, nyitvatartási időben (hétfő-csütörtök: 8:00-16:30, péntek: 8:00-16:00) van lehetőséged átvenni a rendelésed és ott helyben fizetni, az alábbi címeken:

  • Bearing Kft. 1033 Budapest, Szőlőkert u. 5.
  • Bearing Kft. 4030 Debrecen, Rigó u. 56.

Gyakran ismételt kérdések fizetéssel kapcsolatban:

Szeretnék részletfizetéssel vásárolni. Van rá lehetőség?

Jelenleg erre nincs lehetőség.

Hova utaljam a rendelésem értékét, ha előre utalást választottam?

A rendelésed leadása után a rendszer tovább visz a megfelelő oldalra, ahol megtalálod a szükséges számlaszámot. Amennyiben probléma merül fel vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mennyi időm van előre utalás esetén kiegyenlíteni a számlát?

A kiállított díjbekérőn feltüntetett fizetési határidőig. A rendelésed elküldeni, vagy az üzletben átadni csak az átutalás beérkezése után áll módunkban.

Átvételkor fizethetek bankkártyával?

Igen, üzletünkben is, valamint a futárnál is van lehetőség bankkártyás fizetésre.

Hol találom a számlát, díjbekérőt?

Számládat, díjbekérődet elküldtük az általad megadott e-mail címre. Ha nem találod, kérünk ellenőrizd a spam, levélszemét, illetve promóciók mappát is.