Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek Menü

Siklócsapágyak / Csúszóperselyek

A típus A típus
Hengeres kivitel
B típus B típus
Karimás, hengeres kivitel
C típus C típus
Gömbölyű kivitel
TUP1 TUP1
Karbantartás-mentes kivitel
TUP2 TUP2
Karbantartást igénylő kivitel
TUF1 TUF1
Karbantartást igénylő, karimás siklócsapágy

A csapágy perselyek széles választékával várjuk

Bizonyos tevékenységek elvégzéséhez elengedhetetlen a megbízható működésre képes gépek, berendezések alkalmazása, amik a precíz tervezőmunka eredményeként kerülnek kifejlesztésre. Annak érdekében, hogy a tengelyek, forgó alkatrészek megfelelő alátámasztást kapjanak, fontos, hogy a szerkezetben a csapágyak is rögzítésre kerüljenek. Ellenkező esetben az egyes gépelemek nem tudnak megfelelően mozogni, és ennek következményeként nem tudják ellátni a funkciójukat. A csapágyak azonban nem önmagukban kerülnek beépítésre, hanem különböző elemekkel is kiegészülnek annak érdekében, hogy tökéletesen el tudják végezni a rájuk háruló feladatokat. Az egyik legfontosabb kiegészítő a persely, amit más néven csapágy fészeknek is hívnak.

Mint, ahogy a neve is jelzi, ez az a rész, ahova felfekszik a csapágy. Amennyiben szüksége van néhány ilyen kiváló minőségű termékre, akkor nálunk megtalálhatja a számítását, hiszen nemcsak csapágyakat, hanem perselyeket, szimeringeket, gömbcsuklókat, szorítóhüvelyeket és biztosító lemezeket is kínálunk vásárlóinknak. Sokan azt gondolják, hogy megspórolhatnak néhány ezer Forintot azzal, ha csak a legszükségesebb termékeket szerzik be, ez azonban nem túl szerencsés hozzáállás. Attól, hogy egy alkatrész csak kiegészíti, segíti a csapágy működését, még nem jelenti azt, hogy kevésbé lenne fontos a használata.

Mi azt javasoljuk, hogy ne bízza a véletlenre a gépek, műszaki berendezések működtetését, és minden lényeges elemet, alkatrészt vásároljon meg, amire szüksége van! Nem számít, hogy épp egy persely, egy szabadonfutó, egy csapágyanya vagy egy tömítés hiányzik, a webáruházunkban fennakadások nélkül meg tudja vásárolni bármelyiket. Ha kérdés merülne fel a kiszemelt termékekkel kapcsolatban nézelődés közben, akkor bátran felkereshet minket, a munkatársaink készségesen a rendelkezésére állnak, hogy segítsenek ideális döntést hozni. Amennyiben nálunk vásárol, akkor garantáltan olyan csapágyak, perselyek és más alkatrészek kerülnek a birtokába, amik a beépítést követően lehetővé teszik a gyors és hatékony munkavégzést.

<