Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM - Nálunk már 1 vásárlással is törzsvásárlóvá válhatsz

Törzsvásárlói program

Cégünknél a hosszú távú kapcsolatokban hiszünk, ezért 2023. november 17-től elindítottuk törzsvásárlói programunkat. Fontos számunkra, hogy megbecsüljük visszatérő vásárlóinkat, és örömmel jutalmazzuk webáruházunkat használó ügyfeleink hűségét.


Hogyan lehetsz törzsvásárlónk?

Regisztrálj webáruházunkba és add le rendelésedet. A regisztrációt követően leadott rendeléseid összértéke alapján különböző mértékű kedvezményekre nyerhetsz jogosultságot.

A kedvezmény mértéke kizárólag a vásárlások értékétől függ, azok számától nem.  

Törzsvásárlói kedvezmények:

  • BRONZ: 150.000 Ft összes vásárlás után 15% kedvezmény a következő megrendeléstől az adott naptári évben
  • SILVER: 300.000 Ft összes vásárlás után 20% kedvezmény a következő megrendeléstől az adott naptári évben
  • GOLD: 500.000 Ft összes vásárlás után 25% kedvezmény a következő megrendeléstől az adott naptári évben

A fenti összeget tehát nem szükséges egy rendelésen belül elkölteni, rendeléseid értékei összeadódnak az adott naptári éven belül. Amint a vásárlások értéke átlépi a 150.000 forint összeghatárt, a következő rendeléstől már megillet a törzsvásárlói kedvezmény.

A 2023-as évben összegyűjtött rendelési értékek beleszámítanak a 2024-es rendelésekbe is. Tehát ha az idén vásároltál, de még nem érted el a törzsvásárlói összeghatárt, akkor az eddig összegyűjtött rendelési összeget tovább viheted a következő évre!

Törzsvásárlói státuszodat és kedvezményed mértékét felhasználói fiókodban is látni fogod. Rendeléseidet követően e-mailben is értesítünk, hogy mekkora összegben szükséges még vásárolnod a következő törzsvásárlói szint eléréséhez.
 

Mit nyújt a törzsvásárlói státusz?

Vásárlás során a fenti fix kedvezményeket az adott évben, amelyek összeghatáronként emelkednek.

Emellett a törzsvásárlók – amennyiben külön hozzájárulásukat adják – a megadott elérhetőségeken értesítést kapnak a speciális, csak törzsvásárlóknak szóló kedvezményekről is, melyeket más vevőknek nem kínálunk. Ezen felül pedig havonta megjelenő szakmai hírlevelünket is olvashatják.

Felhasználási korlátozások:

  • A törzsvásárlói kedvezmények kizárólag a webáruházban lévő termékek vásárlásakor, a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesíthetők.
  • A törzsvásárlói kedvezményt kizárólag regisztrált, valamint a vásárlói fiókjukba belépett felhasználók láthatják és érvényesíthetik. A kedvezmény az eredeti árból kerül levonásra.
  • A törzsvásárlói kedvezmény egyéb más kedvezménnyel nem összevonható.
  • Különböző személyek törzsvásárlói kedvezménye nem összevonható.
  • A törzsvásárlói kedvezmények az adott naptári évre vonatkoznak! A felhasználó inaktivitása esetén a kedvezmények minden év elején felülvizsgálatra kerülnek.
  • A törzsvásárlói státusz más személynek nem átruházható és nem továbbadható, a kedvezményre más személy nem jogosult. 
  • A törzsvásárló neve és számlázási címe nem módosítható! (amennyiben a megrendelő neve módosításra kerül, a vásárlói státusz alapértelmezettre fokozódik vissza)

Gyakori kérdések:

Ha 2023. november 17. előtt vásároltam a  webáruházban, én is jogosult vagyok a törzsvásárlói programra? 

Igen, aki 2023-as évben elérte a törzsvásárlói kedvezményre jogosító összeghatárokat, jogosult a megadott kedvezményekre.  

Hol látható a törzsvásárlói kedvezmény mértéke?

A kedvezmény a belépés után automatikusan levonódik az eredeti árból. A kedvezményedet a termékoldalon, minden termék mellett láthatod törzsvásárlói kedvezmény összegét.


Mi lehet annak az oka, ha nem látja a rendszer az összes vásárlásomat és azt nem veszi figyelembe a kedvezmény mértékénél?


Törzsvásárlói nyilvántartási rendszerünkben csak regisztrált vásárlók találhatók, akik vásárlásuk alkalmával bejelentkeztek és azonos névvel és e-mail címmel vásároltak webáruházunkban. Amennyiben korábban nem voltál regisztrálva, vagy nem léptél be a vásárláskor, vagy más e-mail címmel vagy más néven vásároltál, esetleg a vásárlások 2023 előtt történtek, akkor azok a vásárlási összegek sajnos nem szerepelnek a rendszerben és azokat nem tudja a rendszer alkalmazni.

 

Befejező követelmények

A Bearing Kft., mint a webáruház üzemeltetője, fenntartja a jogot, hogy a megadott kedvezményeket bármikor visszavonhassa és az aktuális e szabályzatban foglaltakban változtathasson. 
A regisztrált felhasználóink a webáruházban működő törzsvevői rendszer szabályzatát és annak minden pontját elfogadták.

<