<
Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek

WEICON JAVÍTÓRUDAK, SZERELÓPASZTÁK

A  Weicon javítórudak olyan kétkomponensű epoxigyantát tartalmaznak, melyeket különböző anyagok javítására terveztek. Például műanyagok, kerámiák, fémek, üveg vagy más anyagok gyors javítására.

A Weicon javítórudak előnyei:

  • Univerzális felhasználás: számos különböző anyagon használhatók
  • Erős ragasztóerő: a kétkomponensű epoxigyanta nagyon erős ragasztóerővel rendelkezik, mely lehetővé teszi a tartós javítást.
  • Könnyű használat: könnyen kezelhetők, nem igényelnek speciális eszközöket vagy szakértelmet
  • Vízállóság: néhány javítórúd vízálló, így nedves felületeken is használhatók
  • Gyorsan elérhető: webáruházunkban már a legtöbb típus megtalálható

Számos verzióban elérhető az egyes felhasználási területekre specifikusan.


WEICON Repair Stick javítórúd Acél (57 g) - Mágikus fém

Különösen alkalmas fém alkatrészek gyors és nagy szilárdságú javítására és ragasztására, valamint repedések, lyukak és szivárgás foltozására és tömítésére gépalkatrészekben, tartályokban, csővezetékekben, szivattyúkban stb.

 

WEICON JAVÍTÓRÚD, KOPÁSÁLLÓ TITÁN TÖLTET (57 g)

Fém alkatrészek, például tartályok és csővezetékek, alumínium, könnyűfém és fröccsöntött alkatrészek, tengelyek és csúszócsapágyak, szivattyúk és házak, valamint kiszakadt menetek tartós és kopásálló javítására és ragasztására alkalmas.


WEICON JAVÍTÓRÚD, KERÁMIA TÖLTET (57 g)

Ideális a nedves és vizes felületek gyors javításokhoz felületeken, valamint víz alatti alkalmazásokhoz.

Repedések, lyukak és szivárgások javítására és tömítésére üzemanyag- és víztartályokban, radiátorokon, elektromos kapcsolószekrényeken, szanitereken és úszómedencéken.

 


WEICON JAVÍTÓRÚD, MŰANYAG TÖLTET (57 g)

Kifejezetten műanyag alkatrészek és maradék rugalmasságú kompozit anyagok, például ablak- és ajtókeretek, burkolatok és lökhárítórudak állandó javítására alkalmazható.


WEICON JAVÍTÓRÚD, ÁSVÁNYANYAG TÖLTET FÁHOZ (28 g)

Maradék rugalmasságú és zsugorodás nélküli fa alkatrészek tartós javítására.

Repedések és furatok, kitört vagy letört farészek javítására, valamint ablak- és ajtókeretek, furnérok, deszkák, és fajátékok hézagainak tömítésére.

A WEICON JAVÍTÓRÚD ÁSVÁNYANYAG TÖLTET FÁHOZ felhasználható a fa- és bútoriparban, modellgyártásban és sok más alkalmazásban.

 


WEICON JAVÍTÓRÚD, VÖRÖSRÉZ TÖLTET (57 g)

A WEICON JAVÍTÓRÚD, VÖRÖSRÉZ TÖLTET repedések és szivárgások nagyon gyors (feldolgozási idő: 3 perc) javítására alkalmas még nedves felületeken is, mint például csövek, csőhajlatok, szerelvények, karimák, réz ereszcsatornák, lemezek, vízmelegítők, víztartályok, meleg, hideg vízvezetékek, fagyasztó és légkondicionáló rendszerek.

A WEICON Rézpaszta használható tartályépítésben és készülékgyártásban, élelmiszeriparban, kozmetikai és gyógyszeriparban, valamint számos más alkalmazásban.


WEICON JAVÍTÓRÚD, ALUMÍNIUM TÖLTET (57 g)

Fém alkatrészek gyors és rozsdamentes javításához és ragasztásához. Repedések, lyukak és szivárgások javítására autókarosszériákban, sebességváltókban és tartályokban, ablakkeretekben és profilokban, valamint csónakokban és modellekben.

 


WEICON JAVÍTÓRÚD, KERÁMIA TÖLTET, BETONHOZ (57 g)

Kifejezetten gyors javításokhoz és javítási munkákhoz minden beton-, kő- és kerámiafelületen. Kitömi és tömíti a falazat, kő, beton és kerámia lapok, téglák, szegélyek és szegélyek, szobrok, sírkövek és dísztárgyak repedéseit és hibáit, és használható dübelek, csavarok és horgonyok kiegészítő rögzítésére bel- és kültéren. A WEICON JAVÍTÓRÚD, KERÁMIA TÖLTET, BETONHOZ felhasználható az építőiparban, a kertészetben és a tereprendezésben és sok más területen.

Találd meg a számodra megfelelő szerelőpasztát webáruházunkban, bármilyen kérdés esetén, keress bennünket bizalommal! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek